Mirësevini!

Përshëndetje të gjithëve,
Emri im është Ferid, unë jam nga Kosova. Kam studiuar Teknologji dhe Informatikë në "Fakultetin e Edukimit" në Prishtinë - Kosovë.
Unë jam një mësimdhënës i lëndëve Teknologji dhe Informatikë, aktualisht jam duke vazhduar studimet e nivelit master për Mësimdhënie e Teknologji me TIK.

-CV-

Më posht gjeni të përshkruar përvojën time personale dhe aftësitë në fusha të caktuara.

Punësimi

2015
I pranishëm

SHFMU "Abdullah Shabani" Carralevë

Mësimdhënës

Ligjërues në lëndët Teknologji dhe Informatikë

2015
2015

AZ Tech

IT serviser

IT serviser

2013
I pranishëm

FSH Computers

IT serviser

FSH Computers është një serivis i pajisjeve kompjuterike i cili menaxhohet personalisht nga unë që nga viti 2013.

Edukimi

2015
2015

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Mësimdhënie e Teknologji me TIK - Master

2010
2014

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Teknologji & Informatikë

2005
2008

Gjimnazi "Naim Frashëri"

Gjimnazi Shkenca natyrore

Aftësi

Kontakt

Here i'd like to describe all my professional experience and skills.

Sugjerime

Na sugjeroni për ndonjë problem apo ide.